top of page
Verreiker%2520zwarte%2520achtergrond_edi

DIENSTEN

Wij zijn in het bezit van twee jonge roterende verreikers type Magni RTH 5.25. Deze verreikers hebben een maximale hefhoogte van 25 meter en een reikwijdte van 21,2 meter. De maximale last voor de machines is 5 ton.
 

Ook zijn wij in het bezit van drie roterende Magni's RTH 6.30. Deze verreikers hebben een maximale hefhoogte van 29,9 meter en een reikwijdte van 25,85 meter. De maximale last voor deze machines is 6 ton.


Onze machines zijn uitgerust met een radiograaf en één van de machines met aggregaat en overdruksysteem. (Goedgekeurd voor het verwijderen van asbest)

Al onze machines zijn uitgerust met brede banden waardoor ze stabieler zijn maar ook makkelijker en verder door ruw en zacht terrein komen. Nog meer stabiliteit hebben deze verreikers doordat de stempelplaten uitgerust zijn met extra grote kunststofplaten. Dus extra stabiliteit en minder kans op beschadigingen aan de ondergrond.

 

Verder beschikken wij over een zeer uitgebreid netwerk van collega’s. Zoekt u een machine met meer of minder reikwijdte of meer hefvermogen? Ook dat kunnen wij voor u regelen! Ook is het mogelijk om bij ons een machine te huren zonder machinist voor een dag of voor langere periode. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Doordat wij veel ervaring in de bouwsector hebben kunnen wij ook de zorg voor de complete realisatie van de dak- en wandbeplating uit handen nemen.

Voor meer hijsinformatie klik op bijhorende link;

Wat zijn onze kenmerken?

Heeft u één boom of een heel bos?

Langs een weg of boven een schuur?
Wacht niet te lang, maar bel 
Top Verreikerverhuur!

Logo%20Top%20Verreikerverhuur%20rood%20z
VCA logo.png
bottom of page